Remik Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Mam problem z exportem textu w PDF do pliku textowego ??? Problem tkwi w tym ze dokument PDF jest w jezyku polskim. I kopiuj->wklej czy tez export do dokumetu textowego wychodzi z błedemi tam gdzie byly polskie znaki. Znacie moze jakis sposob (oprocz recznego pisania :lol: ) czy tez jakis program ??? Remik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja robiłem tak samo jak ty : kopiuj->wklej , ale do Word'a . Wszystko było cycuś - w końcu word też zapisuje w txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 spróbuj zapisać jako : .rtf a potem wczytać to do word'a - może wtedy nie pogubi literek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...