dar_max Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć jaka konfiguracja biosu była by w moim przypadku najlepsza? Musiałem zrestartować Bios bo coś kumpel mi poprzemieniał i komp w ogóle nie odpalał, a ja nie pamiętam poprzedniego konfigu. Jeśli ma ktoś podobny sprzęt to proszę o podanie w jaki sposób on ma poustawiane ustawienia biosu: proc Sempron 2200 socket A ram 256MB grafa Radeon 9200 Excalibur Epox 8Rdaei bios: 6A61BPAI 07/29/2004 for nForce2 Chipset 07/29/2004 nVidia-nForce-6A61BPAIC-00 PS. Nie wiem czy w dobrym dziale założyłem temat ale jak coś to z góry proszę adminów o przeniesienie tematu. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez dar_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie wspominając działu bo to nie moja działka ale chlopie nikt nie ustawi ci dobrze biosu nie znajac płyty głównej model marka i wersja biosu to jest to co powinienes wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar_max Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 płyty głównej model marka i wersja biosu to jest to co powinienes wiedziec sory zapomniałem dopisać ale już jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...