Skocz do zawartości
MantisGhost

Logitech S510 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra nastepny problem jaki mi sie pojawil dotyczy klawaitury nie wiem czo to wina S510 czy tez xp mam nadzieje ze ktos doradzi.

Moj problem polega na niedzialajaych kiektorych klawiszach skrutu takich a w sczegolnosci ctr+c co strasznie utrudnia surfowanie po neie itp nie mam pojecia jak to rozwiazac tym bardziej ze np ctr+v dziala ok dlatego tez pytanie co moze byc nie tak i wielkie

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPP

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nastepny problem jaki mi sie pojawil dotyczy klawaitury nie wiem czo to wina S510 czy tez xp mam nadzieje ze ktos doradzi.

Moj problem polega na niedzialajaych kiektorych klawiszach skrutu takich a w sczegolnosci ctr+c co strasznie utrudnia surfowanie po neie itp nie mam pojecia jak to rozwiazac tym bardziej ze np ctr+v dziala ok dlatego tez pytanie co moze byc nie tak i wielkie

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPP

<<P.S.>>

Jak zwykle musialem poradzic sobie sam ... <_< bez komentarza <_< ... problem tkwil w rejestrze jak zwykle nieodzowny programik ERUNT bez ktorego moj system padlby chyba z 100 razy znowu pomogl :damage_wall:

a dla tych ktorzy opiewaja sie mianem informatykow itp specow jak za czasow rzymu WIELGACHNY KCIUK W DOL !!! (bez urazy :huh: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi