DziubekR1 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Mialem to juz ze 3 razy na AsRock Dual-VSTA i jedyna sprawa jaka mi pomagala, to reinstal systemu, ale pierdziele, teraz mi sie niechce. Teraz mam Dual-Sata2 i znowu to sie nagle pojawilo (ten problem sie chyba pojawia jak przesadze z OC, ale nie jestem pewien). Instalowanie sterow nic nie daje, w Dodaj Usun sa, a tak naprawde ani WinAmp, ani DXDiag nie widza rzadnego sterownika dzwiekowego. Macie jakies pomysli ? Bo nie wierze, ze jedynym rozwiazaniem jest reinstal. Niechce mi sie :wink: Edytowane 10 Stycznia 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 zacznij od ponownego zainstalowania dx9 jak nie pomoze to usun sterowniki drive clenerem i zainstaluj je ponownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Problem rozwiazalem poprzez wlaczenie "ostatniej znanej prawidlowej konfiguracji", czy jak to sie nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...