Brush Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam! Mam pytanie zamierzam przesiąść sie na c2d ale jeszcze kasy brakuje , więc pomyślałem sobie że żeby złagodzić te zmiany ram i dysk z poprzedniego kompa. Dysk 250gb ata100 wiec wejdzie chyba na każdą płyte, ale karm mam kingstone ddr 400 i tu moje pytanie czy jest jakas plyta obsługująca c2d i ddr400, ale jednoczesnie az tak mi się nie śpieszy wiec jak by jakaś płyta istniała ale była beznadziejna to odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 jakieś wynalazki typu ASRock 775Dual-VSTA powstały, ale wg mnie nie są one warte uwagi i radze olać DDR1 i emigrować od razu na platformę z DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tak jak cavarr napisał- Asrock 775-Dual-VSTA. Do OC się nie nadaje, ale do przesiadki jest ok i kosztuje poniżej 200 zł. Ja na razie zadowolony jestem, bo nie musiałem wywalać na dzieńdobry masy szmalu, żeby się na s775 przesiąść z sA. Powoli wymieniłem sobie RAM z DDR na DDR2, teraz wymieniam grafę z agp na pci-e. Następna będzie mobo. Na tej dużo nie stracę nawet jeśli ją pogonię za 100 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...