Viperus Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam Znowu mam problem, tym razem chodzi o Gainwarda 4 Ti 4200. Mam do niego jakiś bios (mam nadzieję że dobry) i chce go wgrać (chce ale nie umiem). Karta ma uwalony bios przez poprzedniego właściciela. Probowałem z kartą na PCI ale przy próbie fleshowania wywala errror : NO NVIDIA ADAPTERS FOUND. I co to robić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 widocznie zly bios/flash mozesz wymusic odpowiednim przelacznikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) bios moze i zly ale nie o to chodzi, po prostu nie widzi karty na agp tylko na pcie(ati mach64) i dlatego wywala error, pytanie co zrobić żeby ten biios wgrać ? Niektorzy takie cuda robili więc się pytam JAK ? Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Miper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 bios moze i zly ale nie o to chodzi, po prostu nie widzi karty na agp tylko na pcie(ati mach64) i dlatego wywala error, pytanie co zrobić żeby ten biios wgrać ? Niektorzy takie cuda robili więc się pytam JAK ? Zajrzyj do FAQ na 1szej stronie jest tam sposob jak flashowac karty. Wlacznie z wymuszeniem wgrania biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...