dad Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Problem wyglada tak ze podczas uzywania neta zdarzają mi sie urwania polaczenia ... chodze po necie i czesto pokazuje ze strona nie istnieje/nie dziala po wcisnieciu refresh ( odswiez ) pojawia sie bez problemow ... nie wiem o co chodzi ?? od poczatku mialem takie dziwne zjawiska ... na przykladzie z gry CS 1.5/1.6 patrzac na pingi w HLSW widze ze jawnie mam lagi i duze skoki pingow , podczas logowania sie na serwer tez wyraznie odczowam lagi ale po wejsciu bezposrednio do gry widze ze lagow mam 0 kompletnie 0 i tak jest caly czas... posiadam Live Box'a , jestem podlaczony do niego poprzez Wi-Fi odbiornik ( skrzynka Live Box ) jest oddalona jakies 10m od tego powiedzmy nadajnika ... nieraz takze urywa sie totalnie net i musze wylaczac go i wlaczac jeszcze raz... istnieje takze nieopodal inny net ktorego wykrywa LiveBox dlatego kiedy urwie mi sie wybieram miedzy moim netem a tym obcym -.- ( obcy wymaga hasla do funkcjonowania ) co moge poradzic na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Oddaj Liveboxa !!!! To jest do niczego u mnie wieszal sie ze masakra. W miare chodzi tylko przez Ethernet. Polecam kupic do niego AP na allegro znajdziesz do 100zl. Podpiac go do Liveboxa a w Liveboxie wylaczyc WiFi. Gdy bedziesz miec wiecej kasy to nastepny wydatek modem ADSL z wyjsciem rj-45 cena do 90 zl i oddaj liveboxa TP niech go spala (szkoda ze samemu nie mozna :angry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...