lukmek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mam taki problem z komputerem: po wejściu do windowsa lub nawet nie następuje restart. Problem jest o tyle dziwny, że występuje tylko w momencie, gdy komputer jest włączany po raz pierwszy po dłuższym nieużywaniu (ok. 2h) Konfiguracja komputera: AMD Athlon XP 2000+ ESC K7S6A 768MB RAM Seagate Barracuda IV 80GB Fortron 300W Windows XP Professional + SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 a jak wygladaja napiecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie ma z nimi problemu. Do tego podczas tego restartu objaw jest taki, jakby ktoś chwilkę trzymał przycisk reset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Może coś bios jest walnięty. Ja miałem podobny problem, za pierwszym razem nie zaskakiwał pierwszy kanał IDE. Pomogło wgranie nowego biosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Obejrzyj kondensatory na płycie, czy nie sa napuchnięte lub nie ma wycieków elektrolitu -> obrazek masz tu -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=222965&hl= Pozdr. :D Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgadzam sie z Lzepem (mam nadzieje, ze dobrze napisalem? ;-) ), mialem identyczny problem i wine ponosily wlasnie kondensatory. A dokladnie jeden (takze obejrzyj dokladnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...