Skocz do zawartości
lucek_lukasz

Kandalf Lcs

Rekomendowane odpowiedzi

To g**** 850 zł ?! Lucek nie kupuj tego bo ostro przepłacasz ;/ A wydajności nie będziesz miał ;/

No nie wiem kosz samej obudowy ( zwyklego kandalfa ) to około 700zł wieć za jakieś 150zł masz pełne chłodzenie wodne które potem łatwo można rozbudować ( wielki plus to fajnie umocowana chłodnica ) ale co tam jak kupie to podziele się wynikami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To g**** 850 zł ?! Lucek nie kupuj tego bo ostro przepłacasz ;/ A wydajności nie będziesz miał ;/

850 ale od razu z obudową :D

IMO wydajność jak TT bigwater 745, nic specjalnego, nie wiem jak to sobie poradzi z Twoim procesorem, ale nie spodziewałbym się jakiś extra temperatur.

Jak już kupisz uważaj na dołączony płyn, u mnie mieszanka tej cieczy + woda demineralizowana po tygodniu dała efekt w postaci zielonego osadu i kamienia na bloku i czegoś dziwnego na złączkach oO

Jeżeli chcesz ciszę kup od razu 3 nowe 120mm wentylatorki ;p

Łatwa rozbudowa:P nom jak zmienisz chłodnice, złączki, pompkę i blok można myśleć o rozbudowie :wink:

Edytowane przez Jarogniew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fenderki czekają:)

mhm, to nie zapomnij podzielić się wrażeniami z użytkowania, zarówno obudowy jak i układu.

Powiedz czy kupujesz to ze względu na budę? bo za 850 (będzie reszta ;) 120pln ) kupisz świetny zestaw Swiftecha, który rozkłada tego TT na łopatki :wink: będzie cichy i łatwiejszy w rozbudowie. Możesz też za tą kwotę złożyć tańszy zestaw na polskich blokach na przykład.. chłodzący cpu, gpu i nb ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi