lucek_lukasz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam niedawno w sieci znalazłem coś takiego http://www.thermaltake.com/product/Chassis...s/vd4000bws.asp czy ktoś testował wel posiada takie cudo:) Wygląda ciekawie ale jak z wydajnością? Czekam na wasze opinie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zestaw podobny do tego . Moim zdaniem zestaw jest fe :) Nie miałem ale i tak nie polecam. Lepiej złożyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Sorry ale w czym one są podobne? No chyba oprócz samego bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Sorry ale w czym one są podobne? No chyba oprócz samego bloku? Blok , pompa , chłodnica , rez. Inna pompa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie no panowie blok taki sam ale inna pompka jak i chłodnica na 3 12-astki wieć może być całkiem wydajna ewentualnie jako podstawa do dalszej rozbudowy wydaje mie sie całkiem ciekawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie no panowie blok taki sam ale inna pompka jak i chłodnica na 3 12-astki wieć może być całkiem wydajna ewentualnie jako podstawa do dalszej rozbudowy wydaje mie sie całkiem ciekawa Jaka cena tego czegoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jaka cena tego czegoś ? Cena około 850zł ale wydaje misie jednak sensowna bo wyposarzenie jest bogate. Tak przy okazji ktoś z was ma mozę ten komplet??? ja podkoniec miecha zamieszcze jego wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 To g**** 850 zł ?! Lucek nie kupuj tego bo ostro przepłacasz ;/ A wydajności nie będziesz miał ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 To g**** 850 zł ?! Lucek nie kupuj tego bo ostro przepłacasz ;/ A wydajności nie będziesz miał ;/ No nie wiem kosz samej obudowy ( zwyklego kandalfa ) to około 700zł wieć za jakieś 150zł masz pełne chłodzenie wodne które potem łatwo można rozbudować ( wielki plus to fajnie umocowana chłodnica ) ale co tam jak kupie to podziele się wynikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) To g**** 850 zł ?! Lucek nie kupuj tego bo ostro przepłacasz ;/ A wydajności nie będziesz miał ;/ 850 ale od razu z obudową :D IMO wydajność jak TT bigwater 745, nic specjalnego, nie wiem jak to sobie poradzi z Twoim procesorem, ale nie spodziewałbym się jakiś extra temperatur. Jak już kupisz uważaj na dołączony płyn, u mnie mieszanka tej cieczy + woda demineralizowana po tygodniu dała efekt w postaci zielonego osadu i kamienia na bloku i czegoś dziwnego na złączkach oO Jeżeli chcesz ciszę kup od razu 3 nowe 120mm wentylatorki ;p Łatwa rozbudowa:P nom jak zmienisz chłodnice, złączki, pompkę i blok można myśleć o rozbudowie :wink: Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeżeli chcesz ciszę kup od razu 3 nowe 120mm wentylatorki ;p Fenderki czekają:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Fenderki czekają:) mhm, to nie zapomnij podzielić się wrażeniami z użytkowania, zarówno obudowy jak i układu. Powiedz czy kupujesz to ze względu na budę? bo za 850 (będzie reszta ;) 120pln ) kupisz świetny zestaw Swiftecha, który rozkłada tego TT na łopatki :wink: będzie cichy i łatwiejszy w rozbudowie. Możesz też za tą kwotę złożyć tańszy zestaw na polskich blokach na przykład.. chłodzący cpu, gpu i nb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 tak naprawde to z myśla o obudowie jak i rozbudowie tego zestawu wodnego jaki ona posiada. Tak pozatym znalazłem w sieci dość fajny teścik http://www.overclockercafe.com/Reviews/cas..._LCS/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 szkoda, że porównanie z AC... szkoda, że we wszystkich innych testach nie ma porównania nawet a AC :/ (też szukałem B) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...