Aster_Jedi Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Do wgrania flasha potrzebujesz flashera Dejana. Dla pewności możesz zrobić kopię zapasową książki telefonicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Dobra ale skad mam go wytrzasnac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Dobra ale skad mam go wytrzasnac?? Wszystko tutaj : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 eeee, nie potrzebuje dejana ;) poprostu wrzucasz soft przez kabelek, ja tak robilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...