drzodrzu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 przeglądając forum można złapać małą schizofremię. Dobrze że jest tylu chętnych do pomocy ale niektóre porady sa mocno rozbieżne. Topower 627P6 EZ, Cheftec CFT560-12C w takich cenach powinny być hitami sprzeadaży do nowych zestawów. Mają odpinane kable, stabile napięcia, więc po co przepłacać...? Co może przekonać do wydania 500 zł i więcej za podobny zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tylko chęć zadbania o własny sprzęt jeśli masz 2x8800 w SLi, lub też 2 radki 1950XTX w crossfire. Do innych kart więcej nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzodrzu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ok, sam mam zasilacz 526P6 420 i zakupiłem C2D 6300, OCZ 2x1Gb 800, 7900GS, P5B Dlx itd, jest sens zabijać się za Watami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Co masz na myśli? Zasilacz powinien ci wystarczyć na styk. Jeśli planujesz SLI to będziesz musiał zmienić zasilacz na mocniejszy, minimum 450W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzodrzu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Czyli przy obecnej (np. po OC) konfiguracji zasilacz będzie pracować na co najmniej 80% swej mocy co się może się objawiać podwyższoną temperaturą i głośnością? Moge sobie pozwolić na zakup nowego zasilacza i kusi mnie Cooltek CT600 ale czy jest sens wydawać tyle kasy, jak z awaryjnością i ewentualnym sewisem. Jak to pracuje po kilku miesiącach u użytkowników - ma ktos zdanie na ten temat? Może coś innego? Tylko nie w stylu - zamienił stryjek siekierke na kijek po to tylko żeby kase wydać. Sprzęt będzie kręcony, bez sli, może jakis 8800 za pół roku (więc może wstrzymac się do czasu nowej grafy?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ja bym się wstrzymał jeśli dotychczas ci ten Topower wyrabia. Ja będziesz kupował drugą grafę to wtedy pomyślisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimuszek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zeby nie zaczynac nowego tematu, to sie podepne. Czym dluzej czytam , tym bardziej jestem skolowany. Moj "szef" zaczyna chyba odmawiac posluszenstwa. Widze ze duzo bardzo pochlebnych opini zbiera stsonkowo tani jak na to co prezentuje Topower 627P6 Ez 520W (stosunek jakosc do ceny wydaje sie rewelacyjna) Czy do mojej konfiguracji (taka jak w sigu) bedzie to dobry wybor ?? czy doplacic do czegos innego ?? 100-150zl nie zrobi roznicy komputer pracuje na siebie, musi chodzic stabilnie i praktycznie 24/7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 p526 to kozak sprzęt :) ponad30a na 12v :P z 3ghz opkiem i x800gto po oc napięcia się nawet nie ruszą,, spokojnie pociagnie to co wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza08 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam :) Chciałem spytać o jakiś dobry zasilacz bo jestem kompletnie zielony w tym temacie :) Proponują Panowie jakiś bardzo dobry zasilacz, w miare za rozsądną cene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam :) Chciałem spytać o jakiś dobry zasilacz bo jestem kompletnie zielony w tym temacie :) Proponują Panowie jakiś bardzo dobry zasilacz, w miare za rozsądną cene? a mógłbyś nam zdradzić trzy słodkie tajemnice...? 1. jaki sprzet ma obsługiwać 2. ile to jest rozsadna cena 3. czy jest/będzie OC bo k*rwa wróżką nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza08 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Miałem zamiar kupić: 2x Core 2Duo, GeForce'a 8500GT, coś tam z Ramem 2GB, dysk 320 gb i narazie tylko to mam. Chciałem na wszystko wydać ze 3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Miałem zamiar kupić: 2x Core 2Duo, GeForce'a 8500GT, coś tam z Ramem 2GB, dysk 320 gb i narazie tylko to mam. Chciałem na wszystko wydać ze 3000 nie do końca wiem co to jest 2x c2d, ale do tego typu zestawu Delta 350AB z allegro za ok 45zł starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 prawdopodobnie c2q czyli quad-core :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Miałem zamiar kupić: 2x Core 2Duo, GeForce'a 8500GT, coś tam z Ramem 2GB, dysk 320 gb i narazie tylko to mam. Chciałem na wszystko wydać ze 3000 Zestaw z supermarketu? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...