BąQ Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Mam taki problem: Otóż posiadam odtwarzacz MP3 Trak DMP-311VR i nie wiem jak zmienić kolor podświetlania. Na opakowaniu pisze że ten model posiada aż 8 kolorów podświetlania, niestety w instrukcji zapomnieli napisać jak się je zmienia... Proszę o Pomoc i z góry Dziękuje :) Edytowane 15 Stycznia 2007 przez BąQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tak to jest jak się kupuje bezmyślnie odtwarzacze no-name... Poszukaj w menu settings czy coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BąQ Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Jakby coś takiego byłe w ustawieniach to bym to znalazł... Chodzi o to że tego tam nie ma... I kto powiedział ze go kupiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 widać to info o zmianie podświetlenia to oszustwo. Pozbądź się tego playera i kup SanDiska Sansę m240. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...