Rachim23 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich, mam dośc typowy problem a mianowicie przelaony pixel na mnitorze LCD. Wczoraj kupiłem 17-calowy monitor LCD firmy LG. W serwisie wszystko było OK, koles podłączał go jako telewizor a ze jakośc obrazu była słaba bo łpał programy tylko z siatkówki to nie zauwarzyłem małej zieonej kropeczki po lewej stronie mniej wiecej na sirodku ekranu.... :mur: Jest to moje pierwsze zetknięcie sie z monitorem tego typu. Nie za bardzo wiem co z tym zrobic pare osub na tym forum pisało juz ze przydażyło im sie cos takiego, że należy masować ten swiecący punkt jesli na to reaguje ale mój w zasadzie na nic nie reaguje. Gdy tylko ekran zrobi sie troche ciemniejszy (na białym tego nie widac) to pojawia sie drażniący zielony punkt... 1. Czy masowanie/dociskanie owego punktu pomoże nawet jesli nie reaguje? 2. Czy moge zwrócic ów monitor do serwisu, czy gwarancja nie obejmuje tego jako wadę? 3. Czy moge cokolwiek zrobic oprócz pluć se w brode o to ze wybuliłem 10 baniek na wadliwy sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 1. Dziesięć baniek (mleka?) to opłacalna cena za lcd z 1 walniętym pikselem. 2. Poczytaj warunki gwarancji, tam wszystko jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rachim23 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 1. Dziesięć baniek (mleka?) to opłacalna cena za lcd z 1 walniętym pikselem.heh chodziło mi o sumę pieniędzy zwaną oficjalnie 1000 zł (PLN) więc mozna by sie kłócic czy to było takie strasznie opłacale. A oprócz reklamacji nie da sie nic z tym zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 eeeeeee Jaki to model tego LG ?? bo 1000 zeta za 17 cali ...to hmmm dziwne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...