Malik Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Taka buda i chłodnica na zewnątrz? :? Wejdzie na przod spokojnie przy dwoch zajetych zatokach. Giziu niestety ma ich wiecej zajetych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Wejdzie na przod spokojnie przy dwoch zajetych zatokach. Giziu niestety ma ich wiecej zajetych.Jasne jasne, chodziło mi raczej o to, że można było trochę pokombinować. Ale z różnymi układami już chyba tak jest, że każdy by zrobił lepiej / inaczej niż właściciel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Jasne jasne, chodziło mi raczej o to, że można było trochę pokombinować. Ale z różnymi układami już chyba tak jest, że każdy by zrobił lepiej / inaczej niż właściciel :wink:Mi się po prostu podobają chłodnice na górze albo z tyłu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Mi się po prostu podobają chłodnice na górze albo z tyłu :wink: Kwestia gustu poprostu ;) Edytowane 11 Lutego 2007 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 -GIZIU-, temperatury które masz szokują , 7 stopni to nie mała różnica, między naszymi systemami WC. Sprawdzałeś może te temperatury najnowszym everestem, Core Temp, mógłbyś to zrobić? Ewentualnie pochwal się co zrobiłeś i czemu zawdzięczasz tak niskie temperatury, sam bym swoje zbił do dołu jeszcze. Oczywiście pochwały 100% Ci się należą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Bo Giziu ma 7800GT który nie jest taką grzałką jak 8800 GTX ;) Mógł też użyć innej pasty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Witam po pół roku przerwy. Ponieważ padł mój 7800GT, trzeba było szybko kupić coś nowego. Wybór nie był trudny- 8800GTX B-) Potem bloczek EK i kilka zmian kosmetycznych. Oto efekt: Edytowane 4 Lipca 2007 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 fotki nie działają. Popraw linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Bardzo przyjemne to Twoje WC. W kablach też porządek więc odemnie duży + czyt. plus :D Pozdr. Update: Chłodnica z tego co widze to 2x120mm - jak się sprawuje przy takim configu? Poprosze o jakieś temperatury idle/stress Jakie wentylatory masz na tej chłodnicy? Edytowane 4 Lipca 2007 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Teraz fotki działają ;] Jeden z fajniejszych układów.. W tej budzie wszystko sie fajnie prezentuje. Też jestem ciekaw jak sprawuje 2x120 na takim configu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ukladzik po apdejcie baaardzo fajny - kolorystyka oswietlenia tez mi podchodzi... Ogolnie nie ma sie do czego przyczepic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Bardzo przyjemne to Twoje WC. W kablach też porządek więc odemnie duży + czyt. plus :D Pozdr. Update: Chłodnica z tego co widze to 2x120mm - jak się sprawuje przy takim configu? Poprosze o jakieś temperatury idle/stress Jakie wentylatory masz na tej chłodnicy? Wentyle to Fandery FX-120 skręcone na minimum. Tempy w idle: CPU:30*C, GPU: 40*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 A temp wody i otoczenia, no i stress Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...