Skocz do zawartości
-GIZIU-

Wc By Giziu Rev. 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Wejdzie na przod spokojnie przy dwoch zajetych zatokach. Giziu niestety ma ich wiecej zajetych.

Jasne jasne, chodziło mi raczej o to, że można było trochę pokombinować. Ale z różnymi układami już chyba tak jest, że każdy by zrobił lepiej / inaczej niż właściciel :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne jasne, chodziło mi raczej o to, że można było trochę pokombinować. Ale z różnymi układami już chyba tak jest, że każdy by zrobił lepiej / inaczej niż właściciel :wink:

Mi się po prostu podobają chłodnice na górze albo z tyłu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-GIZIU-, temperatury które masz szokują , 7 stopni to nie mała różnica, między naszymi systemami WC. Sprawdzałeś może te temperatury najnowszym everestem, Core Temp, mógłbyś to zrobić?

Ewentualnie pochwal się co zrobiłeś i czemu zawdzięczasz tak niskie temperatury, sam bym swoje zbił do dołu jeszcze.

Oczywiście pochwały 100% Ci się należą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po pół roku przerwy. Ponieważ padł mój 7800GT, trzeba było szybko kupić coś nowego. Wybór nie był trudny- 8800GTX B-) Potem bloczek EK i kilka zmian kosmetycznych. Oto efekt:

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez -GIZIU-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo przyjemne to Twoje WC.

W kablach też porządek więc odemnie duży + czyt. plus :D

Pozdr.

Update:

Chłodnica z tego co widze to 2x120mm - jak się sprawuje przy takim configu? Poprosze o jakieś temperatury idle/stress

Jakie wentylatory masz na tej chłodnicy?

Edytowane przez Grzechu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamil2201

Teraz fotki działają ;]

Jeden z fajniejszych układów.. W tej budzie wszystko sie fajnie prezentuje. Też jestem ciekaw jak sprawuje 2x120 na takim configu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo przyjemne to Twoje WC.

W kablach też porządek więc odemnie duży + czyt. plus :D

Pozdr.

Update:

Chłodnica z tego co widze to 2x120mm - jak się sprawuje przy takim configu? Poprosze o jakieś temperatury idle/stress

Jakie wentylatory masz na tej chłodnicy?

Wentyle to Fandery FX-120 skręcone na minimum. Tempy w idle: CPU:30*C, GPU: 40*C.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi