Nerevar Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 mam problem z power DVD, chciałem obejrzeć sobie film na nowym monitorku zainstalowałem Power DVD, wpisałem keya ok. Włączam film, idzie nagle przyspiesza, przewija z obrazem jakis kawalek i idzie dalej potem znów to samo :/ i tak ciagle Wie ktoś co nie tak ? (PwerDVD v. 5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 W jakim stanie płyta?? Czy z wszystkimi filmami się tak dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) płyta w stanie idealnym (oryginalna) zaraz sprawdze inne i napisze na innych fimach też wariuje Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wygląda mi to na problem z napędem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Niestety nie :/ poprzednio też tak miałem (ale na starym 17" zignorowałem to) wtedy miałem inny napęd DVD a teraz jade na dvd-rw Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Spróbuj z innym softem do odtwarzania DVD, chociażby Media Player Classic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) No w media player classic jest ok, nie ma takich bajerów ale za to dzwiek jest tylko w stereo :/ (idzie przez SPDIF, pisze że jest 6 kanałów a ampli wykrywa 2) ok ściągnąłem PowerDVD 7 i działa :) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...