panfranek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, problem chyba dosc znany, sam go kiedys rozwiazywalem ale teraz problem jest na laptopie. Model to HP Pavilion dv6153ea. Wiem, co i jak pozniej zrobic po dostaniu sie do konsoli odzyskiwania cd c:\ copy X:\i386\ntldr (przykladowo) ale nie moge za nic jej uruchomic z płyty instalacyjnej Windowsa, poniewaz wystepuje komunikat Moje pytanie jest nastepujace...jak dostac sie do konsoli odzyskiwania z CD/DVD? Edytowane 20 Stycznia 2007 przez panfranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 jesli dysk sata to musisz zintegrowac sobie z instalka sterowniki od interfejsu inaczej nie da rady, no chyba ze masz fdd :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 No FDD nie ma...system ma byc XP Media Center, no a jak zintegrowac te sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 sciagnij sobie plyte hirens boot cd wypal odpal w trybie dosowym aplikacje volkow commmander z obsluga ntfs wyjmij plute cd wloz windowsa skopiuj i uruchom znowu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) sciagnij sobie plyte hirens boot cd wypal odpal w trybie dosowym aplikacje volkow commmander z obsluga ntfs wyjmij plute cd wloz windowsa skopiuj i uruchom znowu :)Nie jestem pewnien czy to pomoze ale juz ja zdobywam...a Ty jestes pewien? Edytowane 20 Stycznia 2007 przez panfranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 hmmm wypal plytke na cdrw na wszelki wypadek chociaz fajna jest.. natomiast juz tro robilem tylk ona stacjonarce imialem 2cdromy dostepne... raczej powinno dac rade bo program ladowany jest do ram diska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Troche jeszcze sie zaglebilem w temacie i niestety trzeba zintegrowac sterowniki sata z windowsem badz na dyskietce ;) Tylko niech mi teraz ktos powie jaki chipset ma ten laptop albo dzialajace sterowniki SATA Edytowane 20 Stycznia 2007 przez panfranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...