krystian_gracz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Właśnie zmieniłem zasilacz na http://zenfist.pl/pID/783.htm wcześniej miałem feel300 nie polecam po 5 miesiącach napięcie na linii +5V całkiem poza normą niewspominając o innych. Teraz mam tego Silvera bardzo fajny zasilacz wykonanie super stabilne napięcia oczywiście mierzone miernikiem z programami różnie bywa chociaż u mnie Everest Home Edition w miare dobrze pokazuje,ma wszystkie linie nadaje się do starszych komputerków do nowszych 400 w sam raz, myślę że jest to najlepszy wybór w tej cenie na pewno jest lepszy od MC 350/400 które są tak zachwalane. Teraz coś o wadach no ma dwa wiatraczki które są dość głośne zawsze można wymienić na inne ale ciekawi mnie czy ktoś ma taką zasiłke i jak u niego chodzą. W necie dość mało o tych zasilaczach może ktoś ma taki to niech się podzieli swoją opinią. Dla wszystkich którzy nie mogą się zdecydować jaki zasilacz brać ten i nie narzekać hihi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Przy twoim konfigu to i zasilacz 250 W dałby radę, więc troszku się zastanów zanim coś napiszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Przy twoim konfigu to i zasilacz 250 W dałby radę, więc troszku się zastanów zanim coś napiszesz.Gościu no i co z tego dobrze że mnie uświadomiłeś hihi mi zależy na opinii tych co mają taki sprzęt a jak będę miał ochotę to sobie zamontuje nawet 500W :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 ten silver power u modecoma kosztuje 55zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...