Nerazzurrich Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ano 1st post tutaj wiec }{I (hi) :P no wiec przymierzam sie do zakupu tego o to chłodzenia na radeona 9800pro i mam pytanie czy mniej wiecej znajde cos lepszego od tego tak do hmm 100 zl ? I te radiatory na pamieci maja tasme czy musze kupic ? : P albo moge to walnac na pascie srebnej ? Moze dla was sa to pytania oczywiste ale ja pierwszy raz zabieram sie za chlodzenie na grafe :P aha i jescze jedno te radiatory na pamieci sa miedziane? bo szukalem i jakos nie potrafilem znalezc tego info. Wiem ze jest to zerzniete od Zalmana ale czy jest sens doplacac 3x zl ? pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Oryginalny miedziany ZALMAN VF700 chodzi po ok. 100 zl. a wiec tyle ile chcesz wydac. Moim zdaniem nie warto pchac sie w pentaki- w ciagu kilku miesiecy zaczynaja glosno pracowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...