Skocz do zawartości
Gość

Asus A6m-q035, Dobry Wybór Za Te Pieniądze? + Pytania O Podzespoły

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kolega myśli nad laptopem do 2600zł. Upatrzyliśmy takie coś: Asus A6M-Q035

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=34434

Co o tym myślicie? Chyba dobra propozycja za 2560zł? Co myślicie o procesorze, i o grafice? opłaca się dokładać do Turiona i Go 7300? Jak w ogóle ma się ten septron do turiona i czy Go 6100 jest dużo gorsze od 7300? Jeszcze pytanie o apetyt na energię tego procka, jak to wygląda i jak z chłodzeniem? Wydaje mi się, że za tą kasę nic lepszego się nie znajdzie. Proszę o wypowiedzi i ewentualnie propozycje czegoś innego, ale nie przekraczające 2,6k zł.

> nie będe kupował w komputroniku, bo gdzie indziej jest taniej, link zamieściłem tylko, żeby pokazać co to za sprzęt

Edytowane przez =konrad=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarowno jesli chodzi o grafike jak i procesor roznica jest spora. Wlasciwie jesli ktos mial kiedykolwiek mozliwosc porownywania pracy dwurdzeniowcow i mid-range jednordzeniowcow nie bedzie sie wahal.

Grafika i cena ~ta sama, +turion x2, +120gb dysku, acer

tez asus, turion jednordzeniowy, grafika gf7300, cana ta sama

sorry, nie zauwazylem tego co dodales na temat ceny :(, te propozycje na gorze niestety drozsze sa :(

cos takiego?, na cd i x200, oczywiscie zdjecie pomylili, 2586 zl

Edytowane przez kes34

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do acera to za dużo się o nich złego nasłuchałem, więc sobie odpuszczam tą firmę. Miałem kupić A6KM-Q097, byłem na niego zdecydowany, ale się okazało, że kasy będę miał mniej, ale z drugiej strony tylko 300zł droższy... no i też to, że ma pamięci ddr I 333(w ogóle ma to duże znaczenie?). Albo pomyślę jeszcze nad MSI, sam już nie wiem...

W sumie to prawie brałem A6M-Q035, tylko teraz mam już wątpliwości.

Czekam jeszcze na dalsze wypowiedzi, proszę o posty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi