Gość Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, kolega myśli nad laptopem do 2600zł. Upatrzyliśmy takie coś: Asus A6M-Q035 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=34434 Co o tym myślicie? Chyba dobra propozycja za 2560zł? Co myślicie o procesorze, i o grafice? opłaca się dokładać do Turiona i Go 7300? Jak w ogóle ma się ten septron do turiona i czy Go 6100 jest dużo gorsze od 7300? Jeszcze pytanie o apetyt na energię tego procka, jak to wygląda i jak z chłodzeniem? Wydaje mi się, że za tą kasę nic lepszego się nie znajdzie. Proszę o wypowiedzi i ewentualnie propozycje czegoś innego, ale nie przekraczające 2,6k zł. > nie będe kupował w komputroniku, bo gdzie indziej jest taniej, link zamieściłem tylko, żeby pokazać co to za sprzęt Edytowane 21 Stycznia 2007 przez =konrad= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kes34 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Zarowno jesli chodzi o grafike jak i procesor roznica jest spora. Wlasciwie jesli ktos mial kiedykolwiek mozliwosc porownywania pracy dwurdzeniowcow i mid-range jednordzeniowcow nie bedzie sie wahal. Grafika i cena ~ta sama, +turion x2, +120gb dysku, acer tez asus, turion jednordzeniowy, grafika gf7300, cana ta sama sorry, nie zauwazylem tego co dodales na temat ceny :(, te propozycje na gorze niestety drozsze sa :( cos takiego?, na cd i x200, oczywiscie zdjecie pomylili, 2586 zl Edytowane 21 Stycznia 2007 przez kes34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 co do acera to za dużo się o nich złego nasłuchałem, więc sobie odpuszczam tą firmę. Miałem kupić A6KM-Q097, byłem na niego zdecydowany, ale się okazało, że kasy będę miał mniej, ale z drugiej strony tylko 300zł droższy... no i też to, że ma pamięci ddr I 333(w ogóle ma to duże znaczenie?). Albo pomyślę jeszcze nad MSI, sam już nie wiem... W sumie to prawie brałem A6M-Q035, tylko teraz mam już wątpliwości. Czekam jeszcze na dalsze wypowiedzi, proszę o posty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...