Khunu Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak dobry jest na tym obraz, jaka jakość wyjścia TV i co najważniejsze: jaka jakość wejścia? Pytam bo nie ma Radeonów 9500 VIVO a Radek 9000 to troche cienka karta i kiepsko się kręci, więc myślałem nad tym GF. Warto brać czy lepiej odpuścić sobie lepszą wydajność? Proszę o szybką odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 z tego co szlysaelm to wydajnosc V-in jest duzo lepsza niz na karcie TV i nie obciaza tak prca, wiec mysle ze sie oplaca. Sam zastanawiam sie nad takim zakupem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Miałem Leadtek-a a280tdh Testowałem SPOKO POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Za późno, zamówiłem już Radka 9000 VIVO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ...ale oprócz tego wziąłem 8RDA+ :D :D :D :D W następnej kolejności pójdzie 1700+ i pamiątki hehe :o jak kasę dozbieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...