shakur_45 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 no wlasnie, moge za doplata tj. 30 zl wymienic moja plytke ta co w podpsie uzywana 5 miechow na epoxa 8k9a lub asus a7v8x (nowki) czy te plyty sa lepsze ?? jak jest z dzwiekiem i tym podobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Mysle że nie ma sensu, ja bym na twoim miejscu sprzedał to mobo co masz i kupił cos na nforce2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jeżeli to Epox 8K9A2+ to wymieniaj z miejsca twoja płytka jest delikatnie szajska do o/c... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jeżeli to Epox 8K9A2+ to wymieniaj z miejsca twoja płytka jest delikatnie szajska do o/c... niestety to tylko 8K9A a to dlatego, ze nie chce wiecej doplacac niz 30 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 wg mnie nie warto. lepiej poczekac na nowy bios i wg mnie da to cos ze stabilonosci wiecej bo to jest twoj problem nie?? wiec spoko, trzymaj ja, wyjdzie biosik i od razu wyyyyyzsze fsb zapuscisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 nie warto na a7n8x to by bylo warto:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 no pewnie ze nie warto :D czlowiek mowie ci zostaw to co masz, sprzecik rulez, czemu sprzedajesz wszystko?? Za ile ten RAM chcesz puscic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 wg mnie nie warto. lepiej poczekac na nowy bios i wg mnie da to cos ze stabilonosci wiecej bo to jest twoj problem nie?? wiec spoko, trzymaj ja, wyjdzie biosik i od razu wyyyyyzsze fsb zapuscisz :D chce wymienic, bo wkurza mnie, ze wiesza mi na 160fsb proc ;) a poza tym za 30 zybla mialbym nowa plytke i chyba wzialbym asusa ;] pamieci szukam kogos kto kupi je odemnie za 470 :lol: :lol: :lol: p.s proca juz prawie sprzedalem ocencie za ile ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...