dark972 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Witam . Mam od kilku dni nowa kartę jak w temacie. Pojawiły mi sie dziwne charczenia podczas nagrywania tzn. po dczas odtwarzanie nagranego sygnału z tunera satelitarnego...Cyfra+. Teraz nagrywam na min. głosie ( ustawienia) > podziałka na 15 !!! Zacząłem kombinowac z nowymi sterami pod ta kartę ,ale nie mogę ich zainstalowac w sensie ,ze tuner ich nie iwdzi...! Co zrobić. Stery nowe ze strony poniżej> http://www.leadtek.com./eng/support/downlo...TV2000XP+Global i jak widac chyba możliwie najnowsze. Dodatkowo zauwazyłem przesunięcia w czasie w sensie głos / obraz! Edytowane 22 Stycznia 2007 przez dark972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark972 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Rozwiązałem problem sam , jeżeli to kogoś interesuje. Ponieważ sam na googlach szukałem pomocy od kilku dni, bezskutecznie ,to dam odpowiedz ,może komuś się przyda. Jeden ,życzliwy człowiek podał mi sposób , by wywalić program Winfast PRV. a zaistalować starszy ,ale jednak dużo lepszy WinFast DTV. Tak zrobiłem i moje problemy zniknęły.... tzn. przesunięcia głosu do obrazu oraz harczenie nagranego dzwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...