Nerevar Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, dzis nabyłem karte TV której nazwa widnieje w temacie : pinnacle pctv analog pro pci zamontowałem ją, winda wykryła nowe urządzenie... ok Biore się za instalowanie sterowników, idzie setup aż dochodzi do momentu gdy instaluje "microsoft sql server" - cos o podobnej nazwie, oczywiście zawiesza się i trzeba wyłączyć recznie ale glowny setup idzie dalej, na koncu setupa nawet nie pokazuje się nic żeby zakonczyc też trzeba wylaczyc recznie ;). Po reboocie, pyta o kilka szczegółów i odpala sie konfiguracja ktora nie wykrywa karty TV (pomimo ze ta jest zainstalowana- sterownik się wgrywa) natomiast program od odtwarzania nie działa. Co ciekawe ten ciekwy soft nawet nie chce się odinstalowac o.0 :mur: miał ktoś taki problem bo jutro ide im chyba ta karte oddac (juz nawet pokusilem sie o format bo myslalem ze moja winda jest zawalona ale dalej nie dziala) ew jakie inne karty polecacie- musza miec pilota i dobra jakosc obrazu, z tego co wiem WinFast robi dobre ale jaki model bo nie chcem znowu takiej zabawy jak z tym czymś :) Edytowane 22 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...