seba_999 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Witam. Jak w temacie. Tą nokię mam od ponad 8 miesiecy, jednak dopiero teraz zauważyłem coś dziwnego - jest jakiś kod zabezpieczający, a ja nie wiem jaki, bo ja go nie ustawiałem :-|. Próbowałem wpisać kody pin, puk jednak zawsze widzę odpowiedź "błędy kod". Czy producent ustawia jakiś domyślny kod? Jak nie to co mam z tym fantem zrobić? Edytowane 28 Stycznia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 domyslny to 0000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) domyslny to 0000 Wyświetla "Błędny kod" EDIT: zauważyłem to juz po kupnie telefonu, ale teraz jakoś naszło mnie zeby to rozgryźć a nie wiem jak :? Edytowane 23 Stycznia 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 W starszych nokiach domyślny kod to "12345" nie wiem jak teraz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 W starszych nokiach domyślny kod to "12345" nie wiem jak teraz. Pozdrawiam OK to ten. THX wszystkim. Pozdro --------------------------------------------------- Przepraszam za dwa posty pod rząd, ale nie chciałem zakładać nowego tematu. Pytanie dotyczy tego samego telefonu - czy można ustawić hasło dostępu np do skrzynki odbiorczej i nadawczej? Chodzi mi o to żeby żaden niepowołany nie czytał moich SMS-ów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...