siwy_bos Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Od jakiegoś czasu czuje nie odpartą ochotę zainstalowania na laptopie mojego taty jakiegoś dobrego antywirusa. A racji że dobrze wspominam współprace z programami firmy F-Secure tak i w tym przypadku nie mogło być inaczej. Zdecydowałem się na wybranie ich ostatniego produktu jakim jest F-Secure Internet Security 2007 . Więc nie wiele myśląc postanowiłem na allegro poszukać jakieś ciekawej oferty. Trafiłem na coś takiego F-Secure Oczywiście jak można się domyśleć zainteresowałem się tym produktem z powodu jego bardzo niskiej ceny. No właśnie Niskiej i czy nie za niskiej? Czy to oryginalny OEM czy dobrze zrobiony pirat. A może do jakiegoś sprzętu dają takie płytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=153185 Polecam AOL Antyvirus :) (darmowy!) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 .... A racji że dobrze wspominam współprace z programami firmy F-Secure tak i w tym przypadku nie mogło być inaczej. Zdecydowałem się na wybranie ich ostatniego produktu jakim jest F-Secure Internet Security 2007 ... Również uważam ze ta firma produkuje jedne z najlepszych oprogramowań antywirusowych, jak nie najlepsze B-) Chyba też się skuszę na taki zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 A ja tam uważam że najlepszy jest BitDefender :P testowałem sporo antywirów i ten najbardziej mi pasuje. Oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...