arthurrr Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Słuchajcie mam dziwny problem. System Windows XP Pro + SP2 widzi stację dyskietek, a ja nie mam takiej! Za każdym razem jak odinstaluje ją w menedżerze urządzeń, to po ponownym uruchomieniu system ją wykrywa. Co zrobić żeby jej nie wykrywał skoro jej nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wyłącz może kontroler FDD w BIOSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Z poziomu Windows można wyłązyć pokazywanie w Moim Komputerze używając TweakUI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthurrr Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wyłączyłem w biosie i pomogło. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...