hubabuba Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam. Zacznę może od tego, że temat nie tyczy się piracenia. Czytałem poniekąd temat o nLite ale nie jest to co chciałbym otrzymać. Rzecz w tym, że mam aktualnie zainstalowanego XP-ka, odpowiednio skonfigurowanego z powyłączanymi procesami i ogólnie zoptymalizowanego. Chciałbym zrobić np. za pomocą jakiegoś programu całkowitą kopie tego systemu, tak abym tylko wgrał go. Wiem, że tak to tylko w erze mają, ale może norton ghost ma takie działanie ? Głównie chodzi o instalacje Visty na próbę i z późniejszym ponownym wgraniem XP w takim jakim był stanie uprzednio. Ma ktoś na to jakieś panaceum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 do tego sluza programy typu norton ghost, tylko sprawdz po utworzeniu obrazu czy bedziesz mogl przywrocic obraz z dysku sata, bo ja na ten przyklad nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 http://www.sendspace.com/file/nhqdxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...