radosuaf Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Moja siostrzyczka pokombinowała coś z kompem tak, że wisiał na ekranie startowym Windows. Nie ruszał nawet w awaryjnym. Odpaliłem go z płyty instalacyjnej, puściłem checkdiska, coś tam znalazł, naprawił i Windows się odpalił. Co prawda nie było części zainstalowanych rzeczy, pulpit odpalił się tak jak po świeżej instalacji, ale wszystko w miarę chodzi. Niestety, przy drugim odpaleniu poprosił o sprawdzenie dysku i powiesił się na 29%. Za drugim razem anulowałem, uruchomił Windowsa, uruchomiłem Checkdiska z wewnątrz Windows i to samo... Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Moja siostrzyczka pokombinowała coś z kompem tak, że wisiał na ekranie startowym Windows. Nie ruszał nawet w awaryjnym. Odpaliłem go z płyty instalacyjnej, puściłem checkdiska, coś tam znalazł, naprawił i Windows się odpalił. Co prawda nie było części zainstalowanych rzeczy, pulpit odpalił się tak jak po świeżej instalacji, ale wszystko w miarę chodzi. Niestety, przy drugim odpaleniu poprosił o sprawdzenie dysku i powiesił się na 29%. Za drugim razem anulowałem, uruchomił Windowsa, uruchomiłem Checkdiska z wewnątrz Windows i to samo... Co robić? Już sobie poradziłem... Użyłem programu diagnostycznego ze strony Maxtora. Do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...