Gość majkel84 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam zamierzam właśnie zakupić router/AP i mam pare ofert routerów z modemem ADSL za ok. 150zł, ale znając możliwości linksysa pomyślałem że sie skusze na WRT54GL http://sklep.vico.pl/product_info.php/products_id/38023 No i pojawia się podstawowy problem - czy da sie tego używać z NEo ? Bo przecież to nie ma modemu ADSL a Sagema Fast 800 pod to nie podepne ... A tak wogóle to jestem laikiem jeśli chodzi o zagadnienia sieciowe więc fajnieby było jakby ktoś mi powiedział dlaczego ten linksys jest taki super, czyli dokładniej co można uzyskać przez upgrade firmware'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 modem ADSL RJ45 + WRT54GL..... bylo conajmniej kilka razy. Poszukaj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ale to już 2 urządzenia :-/ jest jakaś wersja tego linksysa na GPL ze zintegrowanym modemem ADSL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 no niestety... Co z tego, że 2 urządzenia ? Wiadomo koszty trochę większe, ale naprawdę warto ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 JEdnak rezygnuje z Linksysa (zakupie go jak będe miał wieksze wymagania) Teraz do wyboru mam trzy (priorytet- cena) D-link G604T ZyXel Prestige 660HW-61 ASMAX AR804GU Zastosowanie będzie początkowo tylko w domu WiFi do laptopa z czasem może udostępnianie góra kilku sąsiadom (tak, wiem, ze ZyXel nie ma odkręcanej anteny, ale da sie ją obciąć). Może ktoś się podzielić opiniami na temat tych trzech? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 nie wiem dlaczego ale strasznie dużo ludzi kupuje ten produkt http://www.allegro.pl/item159166797_modem_...fi_gw2l_fv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 nie wiem dlaczego ale strasznie dużo ludzi kupuje ten produkt http://www.allegro.pl/item159166797_modem_...fi_gw2l_fv.html Prawdopodobnie klon Asmaxa, tylko w innej obudowie. W dodatku na stronie domowej producenta nie można nawet manuala ściągnąć. No comment... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 witam ci co kupuja takie wynalazki wczesniej czy pozniej laduja na forum :((((((( wystrzegac sie jak ognia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 witam ci co kupuja takie wynalazki wczesniej czy pozniej laduja na forum :((((((( wystrzegac sie jak ognia Ci co kupują te wynalazki, nie wiedzą nawet, że takie fora istnieją :wink:, bo gdyby wiedzieli nie kupowali by... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 no dobra, ale nie usłyszałem opinii o żadnym z tych co zaproponowałem Każdy jeden moge mieć taniej niż ten encore i w swojej naiwności sądze, że są lepsze od tego encore- są więc czy nie ? który mam wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Z doświadczenia i opinii znajomych wiem, że ASMAX AR804GU działa :) ,a Dlinki (różne modele) lubią się wieszać. ZyXel jako firma nie jest zła, ale jak sprawuje się 660HW to nie wiem... Osobiście nie kupiłbym żadnego z tych co podawałeś daltego nic nie będę polecał :wink: Edytowane 2 Lutego 2007 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...