KRECIO Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Zacznijmy od poczatku...wiec rzecz dzieje sie przed pierwsztm V-modem (jekies 6miechow temu)mam podkreconego procka na 7.5X133=1GHz i napiecia mam takie 3.3V-->3.22V 5V-->4.95 12V-->12.1V (podalem srednia) potem nadchodzi czas gdy robie pierwszego V-moda pchniety zadza MHz :) niestety wtedy jeszcze nie mialem WC i temp na wiatraku wynosila cos kolo 70*C pod lekkim obciazeniem wiec dalem sobie spokoj. Gdy sciagnelem V-moda to wszystkie napiecia poszly w dol, :( sam nie wiem dlaczego 3.3-->3.18 5-->4.9 12-->11.98. Potem nadeszly czasy WC i zrobilem V-moda jeszcze kilka razy. Teraz aktualnie nie mam V-moda i napiecia po tych zabiegach klaruja sie tak 3.3V-->3.09 5V-->4.81 12V-->11.80. A teraz moje pytanie...dlaczego za kazdym razem po zrobieniu V-moda napiecia spadaja po trochu w dol?? dodam ze jak mam V-moda to napiecia podnosza sie do gory, wyglada to tak jakby zasilka lepiej prawcowala jak dostaje po d u p i e troszke to dla mnie dziwne...moja zasilka to jakis KRZACZEK 250W CO O TYM WSZYSTKIM MYSLICIE?!?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 moze regulator napiecia sie pierdzieli na plycie i nowa zasilka nic nie pomoze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jak zasilacz dostaje w dupe do spada napiecie na 5V. Regulatora zaczyna dzialac i podnosci napiecie dzieki czemu mozesz zobaczyc jakby lepiej chodzil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ale dlaczego tak jest ze po kazdym V-modzie mam coraz gorsze napiecia??Siada zasilacz czy plyta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...