Picasso-89 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam. Kupiłem niedawno ten panel ale mam do niego kilka zastrzeżeń. Mianowicie: - Czasami dzieje się tak, że na CPU mogę ustawić maksymalne obroty 2500 a czasami tylko 2300. O co tutaj chodzi ??? -Mam jeszcze jeden problem. Chłodzenie grafiki nie ma żółtego kabelka do odczytu obrotów i nie mogę jej regulować z panelu. Co mogę zrobić w tej sytuacji ??? -Jeszcze jedno co mnie denerwuje to to, że mimo baterii panel gubi dane po restarcie. Proszę o pomoc w tych 3 przypadkach. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 -Mam jeszcze jeden problem. Chłodzenie grafiki nie ma żółtego kabelka do odczytu obrotów i nie mogę jej regulować z panelu. Co mogę zrobić w tej sytuacji ???Chyba tylko wymiana wentylka na taki z 3-pinową wtyczką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasso-89 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A co pozostałych pytań. Potrafi mi ktoś doradzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...