NIghtcom Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 hp pawilon 8000 17cali pentium IV procesor 3,2 ram 1Gb pamięci własnej 256 mb karte graficzna radeon x600 bluetooth 100Gb dysk hp pawilon 8000 (nowsza wersja) 17 cali AMD turion 64 procesor 2,2 pamięci własnej 128 mb brak bluetooth 160 Gb tysk Który wy byście wybrali do pracy berdziej biurowej i multimedialnej?? Jestem starszym człowiekiem i raczej gry mnie nie interesują. Jedyne co to potrzebny mi jest do odtwarzania filmów, spraw biurowych,ściągania coś z internetu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 hp pawilon 8000 17cali pentium IV procesor 3,2 ram 1Gb pamięci własnej 256 mb karte graficzna radeon x600 bluetooth 100Gb dysk hp pawilon 8000 (nowsza wersja) 17 cali AMD turion 64 procesor 2,2 pamięci własnej 128 mb brak bluetooth 160 Gb tysk Który wy byście wybrali do pracy berdziej biurowej i multimedialnej?? Jestem starszym człowiekiem i raczej gry mnie nie interesują. Jedyne co to potrzebny mi jest do odtwarzania filmów, spraw biurowych,ściągania coś z internetu itp. aż 17 cali ? P4 nie nadaje sie do laptopów, więc zdecydowanie bierz turiona tylko jaka tam siedzi grafa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIghtcom Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 aż 17 cali ? P4 nie nadaje sie do laptopów, więc zdecydowanie bierz turiona tylko jaka tam siedzi grafa? karta jest radeon x 200Ale ktory bedzie szybszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ile RAM ma ten z turionem (zakładam, że 'pamięć własna' dot. k. graficznej). Też brałbym turiona z tych dwóch, mimo zdecydowanie słabszej grafy. P4 to piecyk. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) @NIghtcom Weź popraw te błędy w temacie i poście. A co do lapka to również jestem za turionem Edytowane 29 Stycznia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nigdy w zyciu lapka z P4. Mialem Toshibe A75-S229 z P4 3,2Ghz HT. Lapek niemilosiernie sie grzal i nonstop chodzil wiatrak. Najmocenijsza bateria jaka Toshiba oferowala starczala jedynie na 2h i 35min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 A nie lepiej abyś podał kwote jaką dysponujesz? P.S. I popraw ten błąd w nazwie tematu - "leszy" a nie "leprzy" Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...