Skocz do zawartości
GURU500

Co Kupic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnimy czasy zaproagonoelm byc mobliny - przegladam te lapy ale jakos nie widze albo nie wiem co jest teraz najlepszym wyborem

Myslalem nad jakism Acerem

Warunki jakie mam to:

Kasa do 3000 zł ( moga byc wahania do max 3400 zł )

aby na tym lapie chodzil counter strike source na srednich ( czyli jakis gf 7400 ????)

min 512mb ram ( wiadomo im wiecej tym lepiej )

Co mozecie mi polecic... przegladalem pare tematow ale jak wiemy rynek sie zmienia z tygodnia na tydzien ... wiec co pronujecie albo co uzywacie .... oczywiscie wiem ze lap nie jest do gier ... ale ..

Obecnie mam to co w podpisie :)

Poprostu chcialem wiedziec czy za ta kase jest cos mozliwego czy mam dac sobie spokoj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje to co mam w sygnaturze, da sie zmiescic w 3400-3450, a to naprawde porzadna konfiguracja. Moze to nie C2D, ale przynajmniej sa 2 rdzenie, grafika swietna jak na ta cene, 2 lata gwarancji door-to-door i wykonanie calkiem porzadne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje to co mam w sygnaturze, da sie zmiescic w 3400-3450, a to naprawde porzadna konfiguracja. Moze to nie C2D, ale przynajmniej sa 2 rdzenie, grafika swietna jak na ta cene, 2 lata gwarancji door-to-door i wykonanie calkiem porzadne.

dokładnie - bardzo fajny sprzęt

jest też tańsza wersja P55EG? z sempronem jak nie masz kasiory

albo Benq R55EG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi