GURU500 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam Ostatnimy czasy zaproagonoelm byc mobliny - przegladam te lapy ale jakos nie widze albo nie wiem co jest teraz najlepszym wyborem Myslalem nad jakism Acerem Warunki jakie mam to: Kasa do 3000 zł ( moga byc wahania do max 3400 zł ) aby na tym lapie chodzil counter strike source na srednich ( czyli jakis gf 7400 ????) min 512mb ram ( wiadomo im wiecej tym lepiej ) Co mozecie mi polecic... przegladalem pare tematow ale jak wiemy rynek sie zmienia z tygodnia na tydzien ... wiec co pronujecie albo co uzywacie .... oczywiscie wiem ze lap nie jest do gier ... ale .. Obecnie mam to co w podpisie :) Poprostu chcialem wiedziec czy za ta kase jest cos mozliwego czy mam dac sobie spokoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 NIE TEN DZIAL!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kes34 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Proponuje to co mam w sygnaturze, da sie zmiescic w 3400-3450, a to naprawde porzadna konfiguracja. Moze to nie C2D, ale przynajmniej sa 2 rdzenie, grafika swietna jak na ta cene, 2 lata gwarancji door-to-door i wykonanie calkiem porzadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Proponuje to co mam w sygnaturze, da sie zmiescic w 3400-3450, a to naprawde porzadna konfiguracja. Moze to nie C2D, ale przynajmniej sa 2 rdzenie, grafika swietna jak na ta cene, 2 lata gwarancji door-to-door i wykonanie calkiem porzadne. dokładnie - bardzo fajny sprzęt jest też tańsza wersja P55EG? z sempronem jak nie masz kasiory albo Benq R55EG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...