difrat Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 czy ktos wie kiedy bedzie mozna kupic epoxa 8rda+ lub soltek frn we wroclawiu? i kiedy beda dostepne gigabyty 9100. i hope ze ktos wie a jak wie to powie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja nie wiem :P. Ale po kiego dwa takie sam wątki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 czy ktos wie kiedy bedzie mozna kupic epoxa 8rda+ lub soltek frn we wroclawiu?Czlowieku przeciez Pronox ma oddzial we Wroclawiu masz tu dane i przedzwon albo sie przejdz ;-) przeciez jestes z Wrocka 53-020 WROCŁAW ul. Krzycka 69 tel./fax. +48 (071) 36-05-820 fax (071) 36-05-825 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 pronox to przeciez hurtownia ? chyba nie sprzedaja w detalu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 czy ktos wie kiedy bedzie mozna kupic epoxa 8rda+ lub soltek frn we wroclawiu? i kiedy beda dostepne gigabyty 9100. i hope ze ktos wie a jak wie to powie. Plyta powinna byc dostepna pod koniec nastepnego tygodnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 a jak nie bedzie to zawsze ci sklepy newtowe pozostaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 tutaj maja EPOXa tylko nie plus, ale moze warto zadzwonic albo wyslac maila i sie dowiedziec. www.k2.wroc.pl co ci zalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 w Pronoxie beda podobno Epoxy w poniedzialek ! Tak mi powiedzieli w sklepie w ktorym juz Epoxika zamowilem i maja mi na wtorek zprowadzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 czy ktos wie kiedy bedzie mozna kupic epoxa 8rda+ lub soltek frn we wroclawiu? i kiedy beda dostepne gigabyty 9100. i hope ze ktos wie a jak wie to powie. Plyta powinna byc dostepna pod koniec nastepnego tygodnia. a gdzie i w jakiej cenie ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 w Pronoxie beda podobno Epoxy w poniedzialek ! Tak mi powiedzieli w sklepie w ktorym juz Epoxika zamowilem i maja mi na wtorek zprowadzic. a gdzie zamowiles i za ile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 pronox to przeciez hurtownia ? chyba nie sprzedaja w detalu ? Pewnie ze nie ale jak zadzwoni klient z Wrocka to mu powiedza kto od nich bierze z Wroclawia sprzet - albo idzie czlowiek do swojego ulubionego sklepiku z podanym powyzej telefonem i prosi znajomego sprzedawce o dogadanie sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 czy ktos wie kiedy bedzie mozna kupic epoxa 8rda+ lub soltek frn we wroclawiu? i kiedy beda dostepne gigabyty 9100. i hope ze ktos wie a jak wie to powie. Plyta powinna byc dostepna pod koniec nastepnego tygodnia. a gdzie i w jakiej cenie ? :roll: Mam juz je cena 550 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a po ile wersja bez plusika ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Mam juz je cena 550 zł a gdzie? jesli mozna wiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Mam juz je cena 550 zł a gdzie? jesli mozna wiedziec Teraz przenosimy firme do nowego lokalu najlepiej skontaktuj sie na maila michal@angela.wroc.pl lub na 0606 758883 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a po ile wersja bez plusika ?491 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...