seba_999 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam. Mam taki problem. Robię prezentację w OO Impress i zauważyłem taką rzecz - grafiki powstawiane do pokazu nie są zapisywane w jednym pliku (tak jak ma to miejsce w PowerPoincie). Pojawia się problem jak przeniosę/usunę użyte do prezentacji obrazki to w ich miejscu jest pusta ramka. Czy można zapisać całą prezentację łącznie ze zdjęciami itp w jednym pliku? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 A co rozumiesz pod piojeciem grafiki? Wiem że jeśli chodzi o zdjecia to OO nie robi żadnych problemów! Wszystko zapisuje sie w jednym pliku - przynajmniej ja póki co tak miałem. Uzywam OOo 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 A co rozumiesz pod piojeciem grafiki? Uzywam OOo 2.1 Np zdjęcia wstawiane do prezentacji nie są zapisywane w pliku prezentacji tylko OO "bierze" je z hdd. Ja próbowałem 2.1 wersję ux i org i w obu przypadkach dzieje się tak samo. Pytałem kumpla - on podobnie jak Ty nie ma z tym problemu. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Reinstall programu, wcześniej posprawdzać wsio w opcjach ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Reinstall programu, wcześniej posprawdzać wsio w opcjach ;). Program reinstalowałem. Kiedyś miałem wersje org zminiłem na ux i dalej to samo było. W opcjach nic nie widze, ale nie wykluczone, że jestem "ślepy ;)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...