Skocz do zawartości
MaKaR

fuck i need help

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie nie wiem czy da sie cos jeszcze zrobić ale było tak ściągałem za pomocą zwykłego sciągacza w win 98 3dmarka2003 po 13 godzinach czekania zbliżał sie ostatni mebabjat do końca sciągania i jeb oja siora przyszła zaczeła jebać coś na kompie i sie eplorer wysypał koniec sciągania był taki bliski da sie to jakos odratowac prosze pomóżcie bo mnie szlak trafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym to juz chyba nic nie zrobisz, ale na przyszlosc uzywaj tzw "menedzerow pobrania" (ale debilna nazwa :lol: ), ja korzystam z ReGet Deluxe, po przerwaniu sciagania, kontynuje od miejsca w ktorym skonczylo sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, ze sciagalo sie zwyklym pobieradlem explorerowym. No wiec CZASAMI, nie mam niestety pojecia, od czego to zalezy, explorer zaczyna sciaganie od poprzedniego miejsca. Sprobuj wlezc na ta sama strone i sprobowac ponownie sciagac ten plik do tego samego katalogu i zapisac go z ta sama nazwa. MOZE bedziesz mial szczescie, ale po padzie explorera raczej bym na to nie liczyl :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys tez mialem taka akcje tylko ze ja sciagalem cala noc no moze to niebylo to samo ale tez sie bardzo wku*** bo ja wstaje rano i co widze ...... jak mi sie komp zwiesil a rownierz sciagalem explorerem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi