MaKaR Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ludzie nie wiem czy da sie cos jeszcze zrobić ale było tak ściągałem za pomocą zwykłego sciągacza w win 98 3dmarka2003 po 13 godzinach czekania zbliżał sie ostatni mebabjat do końca sciągania i jeb oja siora przyszła zaczeła jebać coś na kompie i sie eplorer wysypał koniec sciągania był taki bliski da sie to jakos odratowac prosze pomóżcie bo mnie szlak trafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 z tym to juz chyba nic nie zrobisz, ale na przyszlosc uzywaj tzw "menedzerow pobrania" (ale debilna nazwa :lol: ), ja korzystam z ReGet Deluxe, po przerwaniu sciagania, kontynuje od miejsca w ktorym skonczylo sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 po pierwsze jak wyzej:) po drugie za je bał bym ta siostre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 siostre najebałem a mnadzer zapomniałem zainstalować i tak wyszło :(((((((((((((((((( wiedziałem że sie nic nie da zrobić ale chciałem miec nadzieje może jakies czary mary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Rozumiem, ze sciagalo sie zwyklym pobieradlem explorerowym. No wiec CZASAMI, nie mam niestety pojecia, od czego to zalezy, explorer zaczyna sciaganie od poprzedniego miejsca. Sprobuj wlezc na ta sama strone i sprobowac ponownie sciagac ten plik do tego samego katalogu i zapisac go z ta sama nazwa. MOZE bedziesz mial szczescie, ale po padzie explorera raczej bym na to nie liczyl :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 to zalezy od tego czy plik ktory zapisywal najpierw cache'owal czy nie i czy po padzie skasowal tego tempa czy nie ;] a od czego znowu to zalezy to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja kiedys tez mialem taka akcje tylko ze ja sciagalem cala noc no moze to niebylo to samo ale tez sie bardzo wku*** bo ja wstaje rano i co widze ...... jak mi sie komp zwiesil a rownierz sciagalem explorerem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...