DooDah Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Mam taki mały problem, a mianowicie jak zdjac radiator & wiatraki z Leadteka WinFasta A250TD? I jeszcze jedno czy ktos wie jak poprawic wydajnosc filtrowania anizotropowego na GF 4 (nie liczac wylaczenia go :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Chcialbym troche uscislic. chodzi mi o to, co jest pod spodem. i jakie moga byc nastepstwa oderwania radiatora. przyczyna jest prosta. na toms hardware podkrecili go na 320/700, a ja moge tylko na 305/715 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 cudujesz ;) na 305/715 powinienes miec lepsza wydajnosc niz na 320/705 to pamiec jest zawsze waskim gardlem. I moze byc ciezko potem te radiatory zalozyc, zeby dobrze chlodzily, no chyba ze sie okaze ze firmowo wsadzili jakis silikon bialy - ale ja na twoim miejscu bym nic nie kombinowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Moze byc ze dostanie kopa ale po co wymuszac te 1 klatek wiency... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ja bym zostawil jak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 akurat w tym wypadku rdzen daje i to okolo 30fps w quakeu, ale macie racje. silikon bialy pod dobrym katem widac. a nie wiecie nic o filtrowaniu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...