adamusek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich na forum. Przeczytalem praktycznie wszystkie posty i nadal nie wiem co wybrac, Obecnie posiadam Athlona 2500 na socket a gf 5200 1 x 512 kingston ddr400 dwie nagrywarki sb live, i kiepski zasilacz, czesto mi sie komputer resetuje lub wylacza, koledzy twierdza ze to wina zasilacza wiec chcialbym go wymienic malym kosztem, widze ze dobrymi opiniami z tych tanich ciesza sie delta i forton, mysle ze 350w wystarczy tylko nie wiem ktory wybrac, w plycie glownej zasilanie mam 20 pin, a z tego co czytalem tutaj to jest tez 24, ktory z zasilaczy tych 2 firm byscie polecili do mojego zestawu, tak zeby nie trzbeba bylo kabli ciac. Aha i jezeli to mozliwe to zeby pasowalo do nastepnego komputera, jak tylko stanieje to chciialbym zmienic(pewnie na wakacje) na core 2 duo e4300 i Palit 7600, 2x512 ddr2 goodram 667 (chociaz do tego czasu sie pewnie wiele zmieni) Prosze o pomoc. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jaką masz płytę główną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Abit NF7-S a jaka bede mial to jeszcze nie wiem, mozliwe ze Asrock, chyba ze beda tansze to moze cos lepszego Edytowane 31 Stycznia 2007 przez adamusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Z allegro fortron GLN/HLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Z allegro fortron GLN/HLN.hln taki? tylko ze on ma wtyczke atx 24 pin a ja mam 20? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 To sobie spraw przejściówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) To sobie spraw przejściówkę. cos takiego i po krzyku? i jeszcze jedno pytanko czy to +12 nie bedzie troche za slabe? Edytowane 1 Lutego 2007 przez adamusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...