Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam. Jako że jestem lama to sie pytam :P Mam 3 dyski i 4 partycje. Na jednym dysku gdzie są partycje 2 miałem windowsa. Chciałem pozmieniać litery i przez przypadek zmieniłem literę dysku z systemem. Jak sie okazało potem windows nie wstał ;] Zainstalowałem windowsa na tej samej partycji ale w katalogu windows2. Uruchamiam kompa i co widze?? Do wyboru 3 systemy windows xp pro... O_o Już je usunąłem ale uruchamia sie ten "uszkodzony" windows, nie ten nowo zainstalowany. Jak z pod tego nowego naprawić ten stary?? W jakich plikach dokonywać zmian?? Wiem że trochę zawiłe ale mam nadzieję że ktoś to zrozumie i mi pomoże :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie zlinczujcie mnie, proszę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 a niby jak zmieniles litere partycji systemowej przeciez podczas proby zmiany wyswietla sie "System windows nie moze zmodyfikowac litery dysku........." zdolniacha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wez sformatuj dysk c i instaluj system jeszcze raz :P tak bedzie najszybciej :P pokopiuj sobie dane na inne dyski za pomoca bartpe albo konsoli odzyskiwania z wina ;) Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 :lol: Tak trochę żeś poświrował z tą windą. Zrobienie porządku z płytką windy pomoże. Zdejmij partycję z dysku C: i załóż jeszcze raz i instaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...