nalewator Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jak w temacie szuakam budy do max 350 (moze być mniej). Obudowa musi miec drzwiczki zasłaniające napedy (najlepiej otwierane w prawą strone). Nie chcę też zadnych wodotryskow (ewentualnie jaies male swiecidelko jak bedze na przednim panelu to ok , ale żadnego okna). Priorytetem jest CISZA. Gdybym miał kase to kupiłbym TO ale niestety poza moim zasięgiem ( kasa idzie na nowego kompa na C2D). Dzieki za wszelke sugestje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 no tak, p180 to najlepszy wybor jesli chodzi o cisze. ale antec ma tez pare innych ciekawych budek ktore pomoga zlozyc cichego kompa. np lifestyle sonata 2. kurcze, te drzwiczki troche rozwalaja sprawe. jesli np zgodzilbys sie miec zaslepki na 2 napedy to b dobrym pomyslem bylby antec solo - podobnie jak p180 projektowany z mysla o ciszy przede wszystkim. trudno cos konkretnie polecic ale zenfist ma (mial) sporo antecow (mowie konkretnie o nich bo dosc dobrze mam je zriserczowane hehe). mysle ze jeszcze mozna by plusview dodac albo amg (czasem sa na allegro). sprawdz tego solo - a nuz przypadnie Ci do gustu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Heh ten solo jakos do mnie nie przemawia(design i brak drzwiczek) już prędzej to Lifestyle Sonata II . Ale tak prawde mówiąc to z Anteca to tylko ten model który zaznaczyłem w pierwszym poście;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...