brolly666 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Chodzi o to ze mam neo i za kazdym razem jak wiadomo musze sie laczyc przez program od tepsy ale nie to jest najgorsze, najgorsze to to ze ten program caly czas jest na pasku startu :/ Da sie jakos to obejsc moze ejst inny program albo jakoszmodyfikowac ten pomocy to mnie strasznie drazni :/ Edytowane 1 Lutego 2007 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Nie trzeba instalowac softu od tp. Wystarcza same sterowniki do modemu, ktore w sobie maja programik do laczenia. Pozniej autoconnect i po sprawie :) Edytowane 31 Stycznia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 OMG.... google.pl albo najlepiej od razu neostrada.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Start --->wszystkie programy--->SpeedTouchUSB--->SpeedTouch Dial-up--->Connection--->Add W DUN entry wpisujesz np. Neostrada W User name nazwe uzytkownika ktora na pewno znasz (np. fgPmTx@neostrada.pl) password - haslo (np mietek ;p) Dajesz connect i cieszysz sie neostradka bez tego programu na pasku zadan. ;] Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nie zapomnij jakimś firewall-u bo automatycznie pociągniesz syfy z netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) A nie lepiej Start>>Połącz z>>Neostrada TP? Jak jeszcze miałem neo na kablu to tylko z tego korzystałem. Popraw błąd w temacie. Edytowane 31 Stycznia 2007 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 mozesz zrobic zwykly standardowy dialup windowsoski. Tez bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Dziekij panowie biore sie juz do roboty :D Ps po co mi firewall?? szanse na to ze ktos bedzie chcial sie zabarc za mojego kompa raczej sa nikle :/ aha i jakiego firewalla polecacie?? najlepiej jakis darmowy nie mam kasy na zakup jakiegos pozadnego w tej chwili. Edytowane 1 Lutego 2007 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dziekij panowie biore sie juz do roboty :D Ps po co mi firewall?? szanse na to ze ktos bedzie chcial sie zabarc za mojego kompa raczej sa nikle :/ aha i jakiego firewalla polecacie?? najlepiej jakis darmowy nie mam kasy na zakup jakiegos pozadnego w tej chwili. Ściągnij Reg Cleanera i usuń nim wpis z rejestru dot. softa do nawiązywania połączenia z neo, autoconnect jest wypaśny(polecam), sam nawiązuje połączenia etc. A co do firewalla to Zone Alarm, albo Kerio Personal Firewall(30 dni). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ps po co mi firewall?? szanse na to ze ktos bedzie chcial sie zabarc za mojego kompa raczej sa nikle :/i na google poczytaj do czego sluzy 'ogniomurek' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ps po co mi firewall?? szanse na to ze ktos bedzie chcial sie zabarc za mojego kompa raczej sa nikle :/ Wirusy, trojany itp. nie patrza czyj komputer atakuja, tak samo ci skanujacy otwarte porty w neo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jeżeli nie używasz tepsowej płytki to koniecznie poinstaluj zapory i na sam koniec podłącz kabelek telefoniczny do modemu i ustanów połączenie. Jeżeli tak nie zrobisz, masz winde zawaloną syfem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wogóle instalowanie tej aplikacji od TP to jakieś nieporozumienie. Porownywalnym zamulaczem w moim zyciu był chyba tylko Norton Internet Security. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ok to instaluje firewalla a co do tego zamulacza nortona to uzywam go od dos dawna kupiel go w 2004 mam wersje z 2003 ale aktualizuje go id aje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 po zmienie na innego antywira zauwazysz roznice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ok to instaluje firewalla a co do tego zamulacza nortona to uzywam go od dos dawna kupiel go w 2004 mam wersje z 2003 ale aktualizuje go id aje rade.Ja też używam Nortona (2004) tylko bez antywirusa i mni nic nie zamula. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 lacze sie teraz tym sterownikiem od modemu dziala mi ladnie pieknie ale niegdzie nie moge znalezc opcji autoconect i zapamietania hasla :/ gdzie to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) http://www.autoconnect.prv.pl Edytowane 5 Lutego 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Nie dziala mi ten program wykrywa to polaczenie ale gdy chce sie laczyc wyskakuje ze zle haslo a jest ono dobre na 100% bo tym dial upem dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Cos musisz miec zle. Nigdy nie mialem problemu z tym programem. Zrob nowe polaczenie i sprobuj ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 A noze to przez to ze mam viste rc2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Sprawdz czy wpisales w polaczeniu wszystkie dane dobrze na 100%cos zle zrobiles. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Wszystko jest ok haslo i nazwa uzytkownika jest dobrze nie wiem o co chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 A noze to przez to ze mam viste rc2?? Moze to byc problem, nigdy nic nie wiadomo. Moze ktos kto ma jeszcze Viste rozwieje watpliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 W takim razie ten kto ma Viste najlepiej rc2 i neo prozse o wypowiedz w tym temacie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...