Gość nestatynaboy Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Przymierzam sie do kupna obudowy takiej jak w temacie - Obudowa Arctic Cooling Case Silentium T2 Pro - www.proline.pl/shop.php?prodid=AC+SILENTIUM+T2+PRO, szukalem jakis recenzji w polskim necie ale natrafilem tylko na to www.proline.pl/shop.php?id=news&subid=obudowy_arctic_cooling_case_silentium_t_solidna_cisza_s5kspq&gru pa=shop, malo mnie to przekonuje, moze ktos mial do czynienia z obudowami Arctic Cooling i jest mi ja w stanie zarekomendowac, a moze kupic cos innego? Interesuje mnie przede wszystkim cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja składałem kompy w takich. te wiatraczki na tyle budy ciche nie są, koszmarnie mało miejsca w środku. Żeby otworzyć budę musisz ją całą podnosić z tego czegoś plastikowego w górę. Za tę cenę mały chieftec z deltą 350W jest lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 tu masz tescik po ang www.silentpcreview.com/article216-page1.html a co do innych to bym rzekl tak: antec p180, solo / p150, sonata - sa np u zenfista do oblukania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...