Skocz do zawartości
[Misiek]

93.71 Forceware + Kodeki

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem, mam zainstalowane sterowniki jak w temacie oraz kodeki XviD-1.1.2-01112006 oraz ffdshow_rev669_20061210_xxl i kiedy chce włączyć film komp zachowuje się jak 386 :/ ekran skacze, nie wspomnę nawet, że film się nie otwiera. Zastanawiam się co może być przyczyną, wcześniej przy innych(starszych) sterownikach i codec-packach wszystko było ok, teraz po zmianie sterowników, żadne z kodeków nie chcą działać. Zastanawiam się czy to sterowniki od grafiki mają na to jakiś wpływ czy może jest jakaś inna przyczyna.

PS. Chyba trochę zamotałem, mam nadzieję, że załapaliście o co mi chodzi ;)

EDIT: Sorka za zamieszanie, już sobie poradziłem. Temat można wywalić...

Edytowane przez [Misiek]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po cholere instalujesz razem ffdshow i xvid tylko do ogladania filmow?

http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm wywal to co instalowales.. te stare ffdshow i xvid i instaluj tylko nowego ffdshow do ktorego dalem link

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale właśnie o to chodzi, że jak zainstaluje jakieś sterowniki nowsze od 81.98 to się filmy nie otwierają... Teraz próbowałem 91.31 zainstalować i też było to samo, a na 81.98 wszystko jest w porządku :|

Edytowane przez [Misiek]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi