HitcH Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Mam problem z pł. główną Epox 8KDA3I.... Otóż połączam zasilacz d płyty, tylko zasilacz i płyta zaczyna piszczeć i po jakims czasie (ok 10min) chipset sie grzeje. Już ją oddałem na gwaracji, dostałem nową płyte tą samą, ale .... dalej tak samo było. Jak ją poskładałem w całość, wszystko, to i tak to samo.. dziwny pisk :/ Pozdrawiam HitcH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkotlowski Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A jakie piski wydaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Próbowałeś z tylko jednym zasilaczem?? Podaj jego model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitcH Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Już działa. Jedna z srubek gdzie sie przykreca płyte stykała sie z jej tylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...