Gość nestatynaboy Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Mój stary dysk IMB 15 GB stal się być ciasny, przymierzam się do kupna nowego dysku, przy tym chciałbym aby był w miarę cichy i biorąc pod uwagę moja stara płytę na KT-133A, wezmę dla bezpieczeństwa 120 GB Na uwadze mam: www.proline.pl/shop.php?prodid=SAM+120+8+SP1233N www.proline.pl/shop.php?prodid=SEAGATE+ST3120213A www.arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=91&katid=4&grupa=217 www.proline.pl/shop.php?prodid=WD+WD1200JB moze mi ktoś polecić co wybrać wśród w/w modeli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Generalnie ja bym postawił na Barkę - mimo że tylko 2MB cache, to 60 miesięcy gwarancji jest jej atutem. Samsung byłby dobry, ale w seriach P80 i P120 można trafić na bardzo wibrujące egz. więc cichsze łożysko na nic sie nie zda, jak obudowa kompa bedzie rezonowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...