Skocz do zawartości
sebaku17

Pomocy!!!Jaka karta grafiki???

Rekomendowane odpowiedzi

cze!!! Czy muszę kupić kartę grafiki na SDR-ach jeśli mam płytę główną Matsonic MS8127C na

chipsecie VIA KT133A??? Chce sobie kupić jakąś kartę z Gf4 ale nie wiem jaką??? Kto mi

pomoże wybrać taką aby nie było z nią problemów na tej płycie głównej???

ps:Mój config narazie to Duron 1300Mhz, GF2Mx400 i 256Mb ram!!! Pa pozdro i dzięki za podpowiedzi!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz karte dobra i szybka to ja polecam (i nie droga) radka9000 od szafirka za 330zł powiienes kupic ..wydajnosc zadowalajaca a jakos obrazu swietna...dla ptzykładu ja na durniu 1000 miałem 6600 markow w 3dsmarku 2001 se

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej polece zamiast GF radeona 8500le - jest bardzo tani, ma siwetna jakos obrazu, bardzo dobre wyjscie TV. Jesli kupisz sapphire 850le 64mb to moge powiedziec ze sie ladnie kreci u mnie na takiej karcie mam 310/295 i nie ma artefaktow. Ogolnie bardzo ladna wydajnosc i na duronie 1000Ghz juz sporo pokazuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na durniu 1000 miałem 6600 markow w 3dsmarku 2001 se

Nie uwierzę poki nie zobaczę :?

prosze zobacz i uwierzhttp://service.futuremark.com/compare?2k1=5809925

No właśnie, ten wynik wykręciłeś na Duronie 1162, a między takim a 1000 jest jednak spora różnica, więc mówiąc " ja na durniu 1000 miałem 6600 markow " wprowadzasz w błąd kogoś kto chciałby kupić taką kartę, a nie zna się na tym. Później może taki delikwent się dziwić dlaczego on ma tak mało punktów i założy nowy temat pt: "Czy mój wynik jest dobry?" itp. :lol: :wink: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twin zwroc owage ze ten topik załozył gosc co ma durnia 1300 czyli wynik jak dla neigo byłby ok a roznica z tego co pamietam była 400 punktow

Wiem, ale chodzi mi o to, że jak juz sie coś mówi to zgodnie z prawdą, bo później są nieporozumienia :roll:

Dobra, koniec tematu, nie zaśmiecajmy Sebaku topicu 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...