NSC Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Czy wie ktoś gdzie można znaleźć nieoficjalne biosy do GA-7VAX ??? Chodzi mi głównie o to czy istnieje możliwość zmiany FSB > 165 dla tej płyty (rev 1.2) za pomocą jakiegoś zbajerzonego biosu. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jak chcesz sobie cos popsuc to szukaj sam, ja uzywam orgianlnych i ostatnio przeszedlem powyzej 166 wiec Ty tesh mozesz, a mamy taka sama płytke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSC Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jak chcesz sobie cos popsuc to szukaj sam, ja uzywam orgianlnych i ostatnio przeszedlem powyzej 166 wiec Ty tesh mozesz, a mamy taka sama płytke :) A jak to zrobiłeś :?: :!: :?: Na pewno masz rev 1.2 :?: Bo mi się wydaje, że tylko w rev. 1.1 można tego dokonać. Jeśli znasz jakiś sposób to napisz :!: :!: Z góry dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...