Kwiecień Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Czego w WinXp mój dysk twardy(U5 40GB) tak dziwnie "piszczy" gdy porusze myszką, uruchomie Winamp'a itp.? W Win98 to zjawisko nie występuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 albo mi sie wydaje aalbo mój qmpe maił to samo i albama konie cdyskacza padaczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 he i ja tak mialem ale to raczj nie byl pisk a dziwna praca dysku :) takie jakies "szczytowe obroty" ale po ponownym formacie i nowej instalce bylo ok i samo przeszlo to zjawisko :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 a to raczej nie wina XP, tylko kurde dysk... bylo na forum ze takie zachowanie czesto poczatkiem konca dysku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hmm u mnie po formacie nadal dziala ... a jeshce jedno ... wtedy jak tak dziwnie kwiczał to w towerze moim jest miejce w kieszeni i podwieszane .. noi go podwiesilem .. ale po formacie nie mam do niego zadnego ale ... jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 sigejty z serii U5 mialy plastikową głowice i dlatego maja krótka zywotnosc:( naszczescie mam z U6 który jest cichutki jak mysz pod miotła:)))) tak samo moj samsung(no coz ale za wydajny to nie jest:(((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...