Sachiel Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Problem polega na ... niezdecydowaniu myszki. Czasami gdy klikne raz otwiera się folder / program / czy to kontakt w konnekcie. Natomiast chwile potem trzeba kliknac na to samo dwa razy aby uruchomic czy to znowu folder / program / kontakt w konnekcie : ) Starałem się zmienić szybkość podwójnego kliknięcia ale wyszło z tego wielkie [ciach!]o. Inne problemy to zaznaczanie tekstu ( czarne pole leci za myszką i nie musze wcale przytrzymywać przycisku myszki ) Formatowałem przed chwilą HDD bo musiałem przestawić dysk na AHCI. Format nic nie zmienił myszka dalej jest niesforna : ( Pomysły jak uspokoić niesfornego gryzonia ? Myszka to A4Tech NB-30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Sprawdzałeś inną myszkę u siebie, bo całkiem prawdopodobne, że ci pada powoli. Moja wcześniejsza miała to samo ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...