vENiZE Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam Od niedawna jestem właścicielem Samsunga D900 i o ile telefonik bardzo przyjemny to spotkała mnie nie lada zabawa z kartą pamięci... Otóż wkładam kartę (Kingston 1GB nówka) i telefon ją wykrywa. Jednak nie wiem, ani jak coś na nią skopiować, ani choćby jak z menu telefonu skopiować coś czy choćby zobaczyć tą pustkę na karcie... Nawet, gdy przełącze telefon w tryb pamięci masowej, to co prawda w Moim Komputerze ukazuje się ikona dysku wymiennego, ale po kilknięciu wyskakuje błąd, o włożenie dysku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Czekam na rozwinięcie tematu, ja mam problem z E900, wkładam kartę to są cuda, jak skopiuje pliki z PC -> karta to po włożeniu jest ok, ale po jakimś czasie, kilku godzinach pliki znikają, robi jakieś katalogi z krzakami w nazwie, ogólnie cuda wianki, niestety nie wiem co jest winne - karta czy telefon, nie mam jak sprawdzić na razie, może ten temat pomoże rozwiązać mój problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Telefony Samsunga (choc nie tylko) maja problemy z kartami Kingstona. Nie zawsze sie tak dzieje bo jak mialem D600 to siedziala w nim 1GB karta wlasnie tej firmy. Najlepszym wyjsciem jest zakup karty Sandiska. Problemy znikna od razu. Przed zakupem polecam sprawdzic, ale na 99,9% to Sandisk bedzie dzialal bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G-Dave Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Swoją drogą czym się różni D900 od E900 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 A google albo szukajka to boli ? d900 ma aparat 3.2 mega e900 2 mega i ma taka szybke szklana zamiast klawiszy na froncie. to sa najwazniejsze roznice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...