Skocz do zawartości
vENiZE

Samsung D900 I Karty Pamięci...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od niedawna jestem właścicielem Samsunga D900 i o ile telefonik bardzo przyjemny to spotkała mnie nie lada zabawa z kartą pamięci...

Otóż wkładam kartę (Kingston 1GB nówka) i telefon ją wykrywa. Jednak nie wiem, ani jak coś na nią skopiować, ani choćby jak z menu telefonu skopiować coś czy choćby zobaczyć tą pustkę na karcie... Nawet, gdy przełącze telefon w tryb pamięci masowej, to co prawda w Moim Komputerze ukazuje się ikona dysku wymiennego, ale po kilknięciu wyskakuje błąd, o włożenie dysku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na rozwinięcie tematu, ja mam problem z E900, wkładam kartę to są cuda, jak skopiuje pliki z PC -> karta to po włożeniu jest ok, ale po jakimś czasie, kilku godzinach pliki znikają, robi jakieś katalogi z krzakami w nazwie, ogólnie cuda wianki, niestety nie wiem co jest winne - karta czy telefon, nie mam jak sprawdzić na razie, może ten temat pomoże rozwiązać mój problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telefony Samsunga (choc nie tylko) maja problemy z kartami Kingstona. Nie zawsze sie tak dzieje bo jak mialem D600 to siedziala w nim 1GB karta wlasnie tej firmy. Najlepszym wyjsciem jest zakup karty Sandiska. Problemy znikna od razu. Przed zakupem polecam sprawdzic, ale na 99,9% to Sandisk bedzie dzialal bez problemow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi